Търсене в сайта

Последни новини

Важна информация

Признание

За втора година учениците от 4 клас на 31 СУЧЕМ се докоснаха до изпълнението на Гвардейския представителен духов оркестър и Главния диригент на Българската армия подп. Ради Радев. Той разказа интересни факти за гвардейската униформа, за символите, за историята на оркестъра и музиката, която изпълнява. На фона на марша „Тих бял Дунав“ учениците маршируваха. Бигбендът на Гвардейския духов оркестър изпълни „Дунавско хоро“, „Химна на Република България“ , няколко забавни мелодии – доказателство за разнообразието на техния репертоар. Надяваме се, че тези срещи ще станат традиция за нашето училище, защото са желани от учениците и техните учители.

Прочети още: ...

Учебната година започна и децата от първа група за целодневно обучение - 2 а,б,в класове с ръководител г-жа Мариета Василева вече изработиха проект в часовете за дейности по интереси. Те направиха проучване и се запознаха с африканските животни, както и с живота и обичаите на жителите на Етиопия. След много забавни и ползотворни минути децата направиха постер за африканските обитатели.

Прочети още: ...

На 18.05. се проведе заключителното занимание - годишна продукция на групата "Спортни игри" с ръководител Мариета Василева, под надслов "Спотуваме заедно". Гости на събитието бяха учениците от ГЦОУД 3 "В" и "Г" класове и техния преподавател Таня Харалампиева. Учениците обогатиха знанията си с нови интересни игри от проекта.
Децата спортуваха и се забавляваха заедно, като истински спортен тим.

Прочети още: ...

Отново дойде време за усилена работа. Макар и отскоро заедно, децата от 1 ГЦОУД 1 А и В класове с ръководител Мариета Василева вече изградиха сплотен екип, който работи и се забавлява. Представяме и първата им продукция - "Да си направим плодови салати" осъществена в часа за дейности по интереси:

Прочети още: ...

Предлагаме ви да разгледате снимки от часовете с платформата JUMPIDO, в които учениците в групата за целодневно обучение с ръководител г-жа Мариета Василева едновременно се забавляват, трупат опит, развиват координация на движенията си и затвърждават изучения учебен материал. Часовете са любими на цялата група и тя ги очаква с нетърпение, защото й носят богата палитра от положителни емоции.

Прочети още: ...

Наука

Спорт, изкуство