Търсене в сайта

Последни новини

Важна информация

Признание

Благодарение на значително дарение от книги от Георги Върбанов, ученик в 5г клас и с безценното съдействие на баща му, също възпитаник на нашето училище, стана възможно обогатяването на Дарителска библиотека в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов". Библиотеката е създадена с цел повишаване културата на четене, улесняване достъпа на учениците и учителите до световните книжни ресурси. Създадохме страница на библиотеката, на която всеки може да споделя впечатления, мнения и препоръки, свързани с нея и прочетени книги. Дарителската библиотека функционира на свободен режим. Всеки може да избере, вземе и прочете желана от него книга. Единствената отплата е след това да я върне, за да може да бъде полезна и за други ученици. Всеки, който желае, може да дари книги за библиотеката. За всякакви въпроси и съдействие може да се свържете със зам.-директора по АСД или библиотекарката на училището на телефон 872 1156.

https://www.facebook.com/31biblioteka

С радост ви информираме, че Дарителската библиотека в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" получи значително дарение от книги от г-жа Славка Цветкова. Библиотеката е създадена с цел повишаване културата на четене, улесняване достъпа на учениците и учителите до световните книжни ресурси и функционира на свободен режим. Всеки може да избере, вземе и прочете желана от него книга. Единствената отплата е след това да я върне, за да може да бъде полезна и за други ученици. Всеки, който желае, може да дари книги за библиотеката. За всякакви въпроси и съдействие може да се свържете с зам.-директора по АСД или библиотекарката на училището на телефон 872 1156.

ScreenHunter 63 Oct. 07 17.27

Благодарение на значително дарение от книги от Ротаракт клуб Манчестър Интернешънъл и с безценното съдействие на Ротаракт клуб София Витоша, стана възможно основаването на Дарителска библиотека в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов". Библиотеката е създадена с цел повишаване културата на четене, улесняване достъпа на учениците и учителите до световните книжни ресурси. Създадохме страница на библиотеката, на която всеки може да споделя впечатления, мнения и препоръки, свързани с нея и прочетени книги. Дарителската библиотека функционира на свободен режим. Всеки може да избере, вземе и прочете желана от него книга. Единствената отплата е след това да я върне, за да може да бъде полезна и за други ученици. Всеки, който желае, може да дари книги за библиотеката. За всякакви въпроси и съдействие може да се свържете с пом.-директора по АСД или библиотекарката на училището на телефон 872 1156.

https://www.facebook.com/31biblioteka

 

Горещо препоръчваме огромните книжни ресурси на наши съмишленици в образователното и книжното дело:

Читанката - http://chitanka.info/
Литернет - http://liternet.bg/
Словото - http://www.slovo.bg/
Книголандия - http://knigolandia.info/
Аз чета - http://azcheta.com/
Литературата днес - http://literaturatadnes.com/
Книжните блогове -  http://literaturatadnes.com/blogs

Човешката библиотека - http://choveshkata.net/blog/
Научна фантастика  - http://scifi.bg
Детски книги - http://detskiknigi.com/

Наука

Спорт, изкуство