ВАЖНО!

ВАЖНО! Това е старият сайт на училището. Новият се намира на https://ivanvazov.com

Търсене в сайта

Последни новини

Важна информация

Признание

За поредна година НАП и МОН си партнират в реализирането на образователния проект на Агенцията  „Влез в час с данъците“. Кампанията е насочена към ученици на възраст между 14 и 18 години в средните общообразователни училища в цялата страната и има за цел да подобри финансовата грамотност на младите чрез посещения на служители на НАП в училищата и онлайн кампании.

Основен елемент на проекта тази година са онлайн данъчните курсове. Те са достъпни безплатно на интернет страницата на кампанията www.vlezvchas.bg. Курсовете дават отговори на въпросите „Кога декларираме доходите си“, „Как се възстановяват здравноосигурителните ми права при завръщане в България“, „Защо е важна касовата бележка“ и други полезни теми за младите. След края на всеки урок е разработен въпросник, който покрива материала, изложен във видеото. Събраните точки от верни отговори дават възможност учениците да играят за големи награди – дрон, е-четец, портативен говорител и камера за екстремни спортове.

С цел да популяризира инициативата НАП използва различни комуникационни канали. Освен интернет страницата www.vlezvchas.bg, кампанията има и над 16 000 фенове на страницата на проекта в социалната мрежа „Фейсбук“. Приходната агенция разпространява рекламни банери, плакати и други информационни носители, за да достигне до целевата група на проекта.

1

Наука

Спорт, изкуство