ВАЖНО!

ВАЖНО! Това е старият сайт на училището. Новият се намира на https://ivanvazov.com

Търсене в сайта

Последни новини

Важна информация

Признание

Във връзка с настъпващите коледни и новогодишни празници, учебна компания "Адверго"ООД и ръководителят й г-жа Марияна Кръстева, поднася своите най-сърдечни благодарности към ръководството, целия колектив от учители и ученици, които ни подкрепиха през изминаващата календарна година и Ви уверява, че новите членово са не по-малко активни и всеотдайни в работата си. През този месец ние  преминахме през менторска подкрепа при попълването на банкови документи в най-модерния офис на банка ДСК, намиращ се в МОЛ Сердика. Изключително сме благодарни за отзивчивостта и помоща на г-жа Ива Цветанова, мениджър "Обслужване" и г-н Явор Георгиев, мениджър на Финансов Център при Регионален център "София Изток" на ДСК ЕАД.

Новите членове на учебно-тренировъчните ни фирми от езиковите паралелки с интензивно изучаване на немски и испански език (9В и 9Г класове), преминаха през интензивен курс по предприемачество, благодарение на подкрепата на г-н Александър Александров- бивш възпитаник на 31СУЧЕМ "Иван Вазов", който знае значението на думата признателност на практика.
Учебно предприятие "Адверго" ООД и ръководителят й г-жа Марияна Кръстева, Ви пожелава успешна 2018 година и Ви благодари за подкрепата чрез личния пример на професионализъм и човечност!

1

Наука

Спорт, изкуство