ВАЖНО!

ВАЖНО! Това е старият сайт на училището. Новият се намира на https://ivanvazov.com

Търсене в сайта

Последни новини

Важна информация

Признание

Преди коледните празници искаме да поздравим децата, родителите и класния ръководител на 9 В клас, които избраха да направят едно добро. За да разберете какво е било то, представяме на вниманието ви два текста:

Първият е писмо от класния ръководител г-жа Десислава Владимирова до родителите на учениците:

"Пиша ви, за да ви благодаря, че помогнахте в инициативата на класа, вместо да си подаряват подаръци, да съберат парите и да ги дарят на дете в нужда. Те избраха да помогнат на Йоана Евгениева Иванова, дете на 15 г. от Петрич, с диагноза Саркома на Юинг. Събраната сума е 400 лв. Тя вече е преведена по сметката на Йоана. Благодаря на родителите на Александра Александрова, че отделиха от времето си и направиха превода от името на класа."

Вторият е от фейсбук-стената на организацията "Подари надежда" - за препращане кликнете ТУК

"Днес искаме да изкажем нашата благодарност пред децата от 9в клас на 31 СУЧЕМ "Иван Вазов", гр. София. Целият клас взима единодушно решение вместо да си разменят коледни подаръци, средствата за тях да отидат в подкрепа на човек изпаднал в нужда. Децата избират кауза от нашата страничка и сумата от 400 лева които са събрали са преведени по сметката на Йоана Евгениева Иванова, едно дете сграбчено от тежко заболяване, което вместо днес да се радва на идващата ваканция и предстоящи празници се бори с коварна болест. Благодарим ви деца за големите сърца които носите, благодарим на вашите родители и на вашия класен ръководител, които са ви възпитали да бъдете милосърдни. Една непотребна вещ не може да замени усещането че си станал част от една голяма вълна на доброто която ще помогне на Йони да се излекува. Бъдете здрави и винаги усмихнати. Нека в Коледната нощ всяко ваше желание да се изпълни. Бъдете винаги пример за вашите връстници. Вие сте бъдещото на България. И тя ще бъде едно по добро място за нас с хора като вас."

1

Наука

Спорт, изкуство