ВАЖНО!

ВАЖНО! Това е старият сайт на училището. Новият се намира на https://ivanvazov.com

Търсене в сайта

Последни новини

Важна информация

Признание

Покана за учениците на 31 СУЧЕМ за събитие

“Моето образование в чужбина” 2020

На 28.09., събота, Cool Travel кани учениците от 31 СУЧЕМ “Иван Вазов” на безплатни индивидуални консултации на тема “Моето образование в чужбина”. Събитията ще се проведе в София, хотел “Маринела”, между 10 и 17ч.

На тях всеки ученик ще има възможността да получи ценна информация от професионални образователни консултанти и представители на университети от чужбина.

Заповядай сам, с приятели, съученици или родителите си, за да разбереш повече за ТВОЕТО бъдеще и възможностите ти за образование зад граница и в престижни учебни завдения в България.

Независимо кой клас си и коя е желаната от теб държава, ние ти предлагаме индивидуален подход и пълна информация относно необходимите документи, сроковете за кандидатстване, възможностите за финансиране на образованието, стипендии, настаняване и други.

Ще ти представим конкретни университети, ще те срещнем с техни представители и ще ти разкажем за престижните учебни заведения във всяка страна. Ще можеш да направиш безплатен тест за определяне на нивото ти на английски език, както и тест за професионално ориентиране, за да разбереш накъде да се насочиш. Освен това, ще си тръгнеш обогатен със знания и материали, които ще ти помогнат по твоя път на обучение – НАЙ-НОВОТО издание на наръчника за кандидатстване на Cool Travel за образование в чужбина с важна информация за всеки ученик и материали на университетите от партньорската ни мрежа, които биха представлявали интерес за теб.

Тази година за първи път ще работим и с престижни български университети - Нов български университет, The University of Sheffield - International Faculty City College, American University in Bulgaria, HRC Culinary Academy.

Много зрелостници се довериха на Cool Travel и вече следват своите мечтани специалности в Германия, Австрия, Великобритания, Холандия, Дания, Франция, САЩ, Русия и други.

Ела на информационни срещи “Моето образование в чужбина 2020” – събитието е БЕЗПЛАТНО със задължителна регистрация във формата на https://www.myeducation.bg/bg/regform/

1

Наука

Спорт, изкуство