Търсене в сайта

Последни новини

Важна информация

Признание

Без много думи Ви предоставяме информация за успеха на тези от зрелостниците ни, които се явиха на матура по Английски език. Нека числата говорят вместо нас!

Прочети още: ...

Училищното звено на Българския младежки червен кръст организира презентация в два класа, насочена към превенция на ХИВ/СПИН. Учениците от 9 Б и 10 Б клас научиха повече по този въпрос от главния лектор - Карина Караиванова от 10 Г клас и координатора за 31 СУЧЕМ - Боряна Стоянова от 10 А клас. Поздравяваме екипа на БмЧК в училището и се радваме, че наши ученици посвещават времето и усилията си на подобни благородни каузи.

Прочети още: ...

В края на миналата година, през месец декември, учениците от 9Е клас участваха в благотворителната кампания „Дари играчка-2017 г”. Те, с голямо желание и от сърце, събраха и подариха свои плюшени играчки за деца, чиито семейства имат скромни финансови средства. По този начин на Бъдни вечер и Коледа всяко едно дете получи своя подарък от Дядо Коледа.

Прочети още: ...

Учениците в 31 СУЧЕМ подготвиха тази изложба с рисунки, посветени на предстоящия Ден на народните будители. Насладете се на тяхното творчество, изработено под ръководството на преподавателите им. Нека си пожелаем да бъдем будни, съзнателни и родолюбиви и да запазим и предадем нататък завещаното ни от предишните поколения!

Прочети още: ...

Нa 10.05.2017г. в младежкия фестивал на изкуствата „София твори“ - 2017 училищният хор „Cantico” се класира на 3 място в категория "Вокално изкуство до 14г."

Участието на хора за тази учебна година приключи с празника на СО - район "Слатина" “Свети Дух“, в който се представиха всички училища и детски градина в района.

Прочети още: ...

Училищният хор с художествен ръководител г-жа Боянка Спасова, сформиран в началото на учебната година, вече има първите си изяви.

Прочети още: ...

Представяме ви страницата на г-жа Магдалена Бояджийска - учител в 31 СУЧЕМ по История и цивилизация и философски цикъл.

Прочети още: ...

Гергана Георгиева Янева и Петя Николаева Попова от 10 "Г" клас в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" дариха наскоро косите си за перуки за онкоболни чрез салон за перуки "Магама".

Прочети още: ...

Наука

Спорт, изкуство