Търсене в сайта

Последни новини

Важна информация

Признание

Моменти от тържественото награждаване на победилите и отлично представили се ученици във финалния етап на Международния конкурс за детска рисунка "Рицарят в мен" за 2019г:
 
На 01.06.2019г. в Националния дворец на децата бяха връчени наградите. Над 12000 деца от България и чужбина участваха в конкурса. Наградени бяха 29 ученици,като  трима от тях са наши ученици:

Прочети още: ...

Моменти от празничната церемония по награждаването на победителите в националния конкурс за детска рисунка "Символ на доброто", което се състоя на 11.05.2019г. в Националния исторически музей. Сред всичките  над 1400 участника в конкурса бяха наградени само 71 участника. От всички тях и нашите талантливи ученички Боряна Маринова от 8г клас и Глория Ташева от 8д клас бяха удостоени с награди.

Прочети още: ...

Моменти от награждаването на учениците от гр. София, класирали се за национален етап на конкурса за детска рисунка "Рицарят в мен".
Нашите ученици Алекс Пешев от 8д клас и Теодора Балканска от 8в клас са на първо и трето място в списъка на наградените на регионално ниво.

Прочети още: ...

Представяме ви рисунките от тазгодишния конкурс "Рицарят в мен" и снимки от награждаването в 31 СУЧЕМ:

Прочети още: ...

Наскоро в 31 СУЧЕМ бе организирана изложба с рисунките на нашия надарен ученик от 8 Д клас Алекс Валериев Пешев. Тъй като едва ли всички са видели неговите творби във фоайето на първия етаж, ви изпращаме снимки. Вижте какво прави Алекс с ръцете си и боите:

Прочети още: ...

Ученици от шести, седми и осми клас участваха в конкурса "Символ на доброто". Подбрахме за вас тези рисунки, за да достигнат символите на доброто до повече очи и сърца:

Прочети още: ...

Разгледайте последните рисунки на учениците ни от 2018 година:

Прочети още: ...

Наши ученици взеха участие в конкурса "Градът, за който мечтая". Подбрахме най-добрите рисунки, за да ви ги покажем:

Прочети още: ...

Наука

Спорт, изкуство